Silmeden önce
- Verilerinizi dışa aktarın. Temizlemeden sonra hiçbir şey kurtarılamaz.
- Portalları çalışmayı durduracağı için yatırımcılarınızı bilgilendirin.
- Silmek, aboneliği iptal etmekten farklıdır; abonelik iptali yalnızca kuruluşu salt okunur hale getirir. Bkz. Aboneliğinizi iptal etme.
Sil
- Ayarlar sayfasını, ardından Veriler bölümünü açın ve Tehlikeli bölge kısmını bulun.
- Kuruluşu sil seçeneğini seçin.
- Onaylamak için portal adresinizi ve parolanızı yazın.
- Herkesin oturumu kapatılır ve müşteri portalı durur.
- Stripe aboneliği hemen iptal edilir.
- Kuruluş 30 gün boyunca saklanır. EasyHaus desteği o zamana kadar kuruluşu geri yükleyebilir. Geri yüklenen kuruluş salt okunur olarak döner ve kilidi açmak için yeniden abone olursunuz.
Temizleme
30 gün sonra denetim kaydı arşivlenir, kuruluşa ait her dosya depolamadan silinir ve tüm kayıtları silinir. Bir kişi başka kuruluşlara da ait olabileceğinden kullanıcı hesapları korunur.
Note: Faturalandırma süresi geçmiş olsa bile silmeye izin verilir. Destek oturumunda kullanılamaz.