Ne yapar
- Oturum açma hesabınızı ve tüm kuruluşlardaki üyeliğinizi kaldırır.
- Her yerde oturumunuzu kapatır. Biri sizi davet etmedikçe o e-postayla yeniden oturum açamazsınız.
- Kullanıcı kaydınızı anonimleştirir. Kuruluşlarınız verilerini korur ve denetim kaydı sizin yaptığınız girişleri saklar.
Bir kuruluşun sahibiyseniz
Sahip olduğunuz sürece silme işlemi reddedilir. Önce sahipliği başka bir üyeye devredin veya kuruluşu silin. Bir ekipten ayrılmak bir yönetici lisansını da boşaltır ve bu da bir sonraki faturayı düşürür.
Nasıl silinir
- Hesap menünüzü açın, Güvenlik seçeneğini seçin ve Hesabı sil bölümüne kaydırın.
- Hesabımı sil seçeneğini seçin ve parolanızı girin.
Important: Hesabınızı silme işlemi geri alınamaz.