Nə edir
- Girişinizi və bütün təşkilatlardakı üzvlüyünüzü silir.
- Sizi hər yerdən çıxarır. Kimsə sizi dəvət etməsə, həmin e-poçtla yenidən daxil ola bilməzsiniz.
- İstifadəçi qeydinizi anonimləşdirir. Təşkilatlarınız öz məlumatlarını saxlayır, audit jurnalı isə etdiyiniz qeydləri saxlayır.
Təşkilatın sahibisinizsə
Sahib olduğunuz müddətdə silmə rədd edilir. Əvvəlcə sahibliyi başqa üzvə ötürün və ya təşkilatı silin. Komandadan çıxmaq həm də menecer lisenziyasını boşaldır və bu, növbəti hesab-fakturanı azaldır.
Necə silmək olar
- Hesab menyunuzu açın, Təhlükəsizlik bölməsini seçin və Hesabı silin hissəsinə qədər aşağı sürüşdürün.
- Hesabımı silin seçimini edin və parolunuzu daxil edin.
Important: Hesabınızın silinməsi geri qaytarıla bilməz.